loading...
مشاور املاک عرفان
عرفان احمدی بازدید : 20973 شنبه 03 تیر 1391 نظرات (0)
پیغام خطای " امکان معامله مجدد ملک تا صدور مفاصا حساب مالیاتی و ثبت در اسناد رسمی امکان پذیر نخواهد بود" که در یک کادر قرمز رنگ در بالای صفحه می­آید، به چه معناست؟

        ظاهر شدن این پیغام بدین معناست که با کدپستی درج شده قبلاً معامله ای صورت گرفته است و فروشنده­ی معامله­ی قبلی، الزاماً باید مفاصا حساب مالیاتی را دریافت نموده و همچنین کاربر سازمان امور مالیاتی اطلاعات مفاصاحساب صادر شده را وارد سیستم نماید تا امکان ثبت مجدد قرارداد برای ملک مورد نظر فراهم گردد. چنانچه اطلاعات مفاصا حساب توسط کاربر سازمان امور مالیاتی در سامانه ثبت نشده باشد، با ارسال کپی مفاصاحساب قرارداد قبلی این ملک و درج کد رهگیری بر روی آن به شماره نمابر 88963269، مشکل برطرف خواهد گردید.

 

2.      آیا برای ثبت قرارداد جهت کلیه واحدهای یک ساختمان، می­توان از یک کد پستی استفاده کرد؟

با توجه به اینکه عده کثیری از افراد بر این تصور هستند که تمام واحدهای ساختمان دارای یک کد پستی است، یکی از مواردی که مشاورین املاک را در زمان ثبت قرارداد با مشکلات متعددی مواجه می­نماید، استفاده از یک کد پستی به منظور ثبت قرارداد برای کلیه واحدهای یک ساختمان می­باشد. این در حالیست که تک تک واحدهای ساختمان دارای یک کد پستی مجزا بوده و در بانک اطلاعات پست موجود می­باشد که از طریق مراجعه به اداره پست منطقه، دسترسی به  کد پستی هر یک از واحدها بصورت مجزا قابل حصول و دسترسی می­باشد.

لذا کسانیکه از کد پستی مندرج بر روی قبض تلفن جهت اطلاع از کد پستی استفاده می­نمایند، باید دقت کنند که چنانچه آدرس دریافتی از پست از لحاظ طبقه و واحد با آدرس واقعی ملک تفاوت داشته باشد، این امر به منزله این است که از کد پستی صحیح استفاده نشده است.

چنانچه ساختمانی نوساز باشد و کد پستی برای آن صادر نشده باشد، از طریق مراجعه به اداره پست منطقه و درخواست صدور کد پستی، با حضور کارشناس کدگذاری اداره پست، برای هریک از واحدها کد پستی صادر و به اطلاع مالکین خواهد رسید.

3.      قدرالسهم خریدار یا فروشنده در قسمت طرفین به چه معناست؟ آیا  با میزان مورد معامله در ارتباط است؟

       قدرالسهم به تعداد طرفین قرارداد (اعم از خریدار/فروشنده و یا موجر/مستأجر) بستگی دارد و ارتباطی به میزان مورد معامله ندارد. در صورتیکه تعداد هریک از طرفین معامله یک نفر باشد، قدرالسهم هرکدام را 100 وارد می­کنیم و اگر تعداد بیشتر از یک نفر باشد، میزان قدرالسهم هریک از طرفین بصورت کسری از 100 وارد می­گردد. لازم به­ذکر است مجموع قدرالسهم طرفین قرارداد (اعم از خریدار/فروشنده و یا موجر/مستأجر) می­بایست برابر 100 باشد

جهت کار با سامانه تنها می بایست از مرورگر اینترنت اکسپلورر Internet Explorer ورژن 6 یا 7 (ترجیحا ورژن 7) استفاده نمود.

     

5.      چگونه می توانیم قراردادهای ثبت ناقص را کامل کنیم؟

      پس از ورود به صفحه کاربری، بر روی منوی "مدیریت قراردادها" کلیک نموده و سپس از منوی بازشونده یکی از گزینه­های کل قراردادها یا قراردادهای ثبت شده­ی جدید را انتخاب   می­کنیم. پس از جستجو و یافتن قرارداد مدنظر بر روی سطر مربوط به قرارداد دوبار کلیک نموده و پس از باز شدن فرم قرارداد نسبت به تکمیل اطلاعات قرارداد و ذخیره آن اقدام        می­کنیم.

 

6.چگونه می توانیم قراردادهای خود را مشاهده کنیم؟

      در منوی مدیریت قراردادها، کلیه قراردادهای ثبت شده و فسخ شده به­صورت تفکیکی موجود می­باشد. ضمن اینکه گزینه کل قراردادها نیز مجموع قراردادهای ثبت شده جدید، قراردادهای تأیید شده و قراردادهای تأیید نشده را در بر می­گیرد.

 

7.   قراردادهای تاییدنشده به چه معناست؟ چگونه می توان دلیل عدم تایید را متوجه شد؟
     
بعد از گرفتن کد رهگیری، کارشناسان پالایش اطلاعات در پروژه املاک، اطلاعات وارد شده قرارداد را بررسی می کنند و در صورتیکه در هر یک از اطلاعات وارد شده نقص وجود داشته باشد آن را تایید نمی­کنند و زمانیکه کاربر وارد سامانه شد، طی پیامی تعداد قراردادهای تایید نشده به وی نمایش داده می­شود تا نسبت به تصحیح آن اقدام نماید.

        برای مشاهده دلیل عدم تایید می­بایست قرارداد مدنظر را باز نموده و سپس در صفحه نظریه کارشناس علت عدم تایید را ملاحظه و نسبت به تصحیح نواقص موجود و ذخیره اصلاحات صورت گرفته اقدام نمود.

 

8.      فسخ قرارداد چگونه انجام می شود؟

به منظور فسخ هریک از قراردادها، پس از ورود به صفحه کاربری گزینه فسخ قرارداد را انتخاب نموده و سپس در فرم جستجوی قرارداد، یکی از اطلاعات قرارداد مدنظر (شامل کدرهگیری، شماره سریال و شماره ثبت قرارداد) را وارد نموده و آن را جستجو می­نماییم. پس از جستجو و باز شدن فرم قرارداد، با کلیک بر روی دکمه فسخ قرارداد، قرارداد مدنظر فسخ می­شود. دقت نمایید که ثبت مجدد قرارداد پس از فسخ آن امکان­پذیر نخواهد بود.

9.   چرا پس از درج نام کاربری و رمز عبور و کلیک بر روی گزینه ورود، در برخی موارد کد امنیتی عوض می شود و پیغام کد امنیتی اشتباه است ظاهر می شود؟
    
در بعضی از موارد ایجاد چنین مشکلی به دلیل فعال شدن امضای دیجیتال می باشد. که کاربران باید راهنمای ورود با امضای دیجیتال را در صفحه ی اصلی مطالعه نموده و تنظیمات مربوطه را انجام دهند. در پاره­ای از مواقع نیز این مشکل به علت سرعت پایین خطوط اینترنت و ترافیک خطوط می­باشد که استفاده از اینترنت با سرعت مناسب این مشکل را مرتفع می­کند.

10. پیغام خطای "کد ملی با شماره شناسنامه مغایرت دارد"  به چه معناست؟

     در خصوص درج کد ملی و شماره شناسنامه طرفین قرارداد می­بایست دقت شود که این موارد کاملاً صحیح و دقیق و بر اساس اطلاعات کارت ملی وارد شود. چراکه وجود کوچکترین خطا در ثبت کد ملی و شماره شناسنامه موجب نمایش این پیام می­گردد. در صورتیکه از صحت شماره شناسنامه و کد ملی وارد شده اطمینان داشته و باز هم با پیام مواجه شدید، برای رفع این مشکل می­بایست کپی کارت ملی و شماره شناسنامه فرد مورد نظر را با ذکر مشکل به شماره 88963269 فکس نمایید.

11. اگر هنگام ورود به سایت با خطای  "نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است" روبرو شدیم، چگونه مشکل را رفع نماییم؟

    در چنین حالتی یکی از موارد نام کاربری و رمز عبور و یا هردوی آنها درست وارد نشده است که می­بایست جهت اطلاع از نام کاربری و رمز عبور صحیح با مدیر اجرایی اتحادیه تماس گرفته و از نام کاربری و رمز عبور صحیح خود مطلع شوید.

12.  به چه دلیل هنگام ثبت قرارداد با وارد کردن کد پستی امکان ثبت آدرس وجود ندارد؟
     با توجه به اینکه پس از درج کد پستی مراحل استعلام آن از پست از طریق ارتباط اینترنتی انجام شده و آدرس مکان مورد نظر از پست دریافت می­شود، در برخی از موارد به دلیل پایین بودن سرعت و ترافیک خطوط اینترنت استعلام به کندی صورت می­گیرد و امکان ثبت آدرس تا انجام کامل استعلام ممکن نیست که از طریق بکارگیری اینترنت­های با سرعت مناسب این مشکل نیز مرتفع خواهد گردید.

13.  پیغام­های خطا از قبیل  "دسترسی شما به این بخش ممنوع است" و یا "با عرض پوزش" را چگونه می توان رفع کرد؟

در اکثر مواقع نمایش این پیام­ها به دلیل بروز خلل در بر قراری ارتباط با سایت رخ می­دهد جهت رفع این مشکل کلیدهای Ctrl+F5 از صفحه کلید را فشار داده و یا از سایت خارج شده و پس از چند دقیقه مجدداً وارد سایت شوید و چنانچه قراردادی را به­صورت ناقص ثبت نموده بودید از منوی مدیریت قراردادها و زیر منوی قراردادهای ثبت شده جدید نسبت به تکمیل آن اقدام نمایید. چنانچه پس از چند دقیقه این مشکل مرتفع نگردید از طریق شماره­های موجود در سایت با قسمت پشتیبانی تماس بگیرید.

14.  اگر پیغام­هایی از قبیل " فرآیند امضای دیجیتال امکان پذیر نیست" و " خطای 411" را مشاهده کردیم، چگونه مشکل را رفع نماییم؟

      در ابتدا نسبت به نصب نرم­افزار امضای دیجیتال از طریق لوح فشرده موجود در بسته ارسالی امضای دیجیتال اقدام نموده و سپس مراحل اشاره شده در قسمت راهنمای ورود با امضای دیجیتال را به دقت انجام دهید. چنانچه پس از طی این مراحل مشکل برطرف نگردید با قسمت پشتیبانی امضای دیجیتال تماس بگیرید.

15.  اگر پیغام "امضای دیجیتال شما در سامانه تعریف نشده است" را مشاهده کردیم، چگونه مشکل را رفع نماییم؟
      جهت رفع این خطا، اقدامات اشاره شده در راهنمای ورود با امضای دیجیتال را انجام داده و در صورت عدم رفع مشکل با قسمت پشتیبانی امضای دیجیتال تماس بگیرید.

16. چنانچه پیامی مبنی بر Block شدن امضای دیجیتال نمایش داده شد، این مشکل چگونه برطرف می­شود؟

برای حل این مشکل به راهنمای ورود با امضای دیجیتال مراجعه نموده و قسمت راهنمای رفع مشکلات شناسه امضای دیجیتال را مطالعه و مراحل مربوطه را انجام دهید.

15.عکس ها باید چگونه باشند؟

• وضوح عکس باید حداقل 200 dpi باشد، ( از طریق تنظیمات اسکنر و یا دوربین دیجیتال قابل تنظیم است.)

• حجم آن باید کمتر از 64 کیلو بایت باشد.

 

 
 

تعاریف و اصطلاحات

 
 - امضا دیجیتال چیست؟
 
 در قراردادهای دیجیتالی اسناد و اطلاعات باید به امضای شخص صادركننده برسد تا بتوان صحت انتساب آنها را به وی احراز كرد. بنابراین برای اعتبار و صحت انتساب اسناد و قراردادهای دیجیتالی لازم است یك امضای دیجیتال تعریف و جایگزین امضاهای دست‌نویس كرد. در واقع امضای دیجیتال عبارت است از امضا کردن اطلاعات ارسالی برای اطمینان گیرنده از فرستنده اطلاعات.
 - گواهی الكترونیكی چیست؟
 گواهی الکترونیکی همان شناسنامه‌ای است که هویت واقعی شما را به ‌صورت مجازی و برای کسب ‌وکار الکترونیکی تعیین می‌کند.
 - صاحب امضا چه كسی است؟
 صاحب‌امضا شخصی است كه برای وی گواهی الكترونیكی صادر شده و می‌تواند توسط آن از امضای دیجیتال استفاده نماید.
 - PIN چیست؟
 PIN همان رمز توكن است.
 
 پرسش و پاسخ
 
 1- توكن (Token) چیست؟
   ابزاری امنیتی است كه برای تعیین هویت استفاده می‌شود و حاوی گواهی الكترونیكی می‌باشد.
 2- كارت متصل به توكن حاوی چه اطلاعاتی است؟
 
   
   - باركد (شناسه): كد شناسایی صاحب امضا می‌باشد.
 3- در صورت مفقود شدن كارت یا توكن چه باید كرد؟
    فرم ابطال گواهی در قسمت مستندات سایت www.mocca.ir قرار دارد را دریافت و بعد از پر كردن فرم به     همراه مدارك خواسته شده به شركت خدمات انفورماتیك راهبر (واقع در خیابان فاطمی غربی، خیابان     سیندخت شمالی شماره 80) ارسال نمایید.
 4- چند بار می‌توان PIN را اشتباه وارد كرد؟
    PINكد را تا 15 بار می‌توان اشتباه وارد كرد، اگر بیشتر از این مقدار شود كاربر دیگر قادر به وارد كردن     PINكد نخواهد بود و باید به شركت خدمات انفورماتیك راهبر واحد 12 مراجعه نماید تا PIN كد را مسئول     مربوطه درست نماید.
 5- آیا توكن در هنگام روشن و خاموش كردن دستگاه باید به آن متصل باشد؟
    خیر، توكن را باید هنگام روشن و خاموش كردن دستگاه از آن جدا نمود، مخصوصا هنگام Restart كردن،     زیرا امكان دارد توكن بسوزد.
 6- آیا این توكن كاربردهای دیگری هم دارد؟
    این توكن‌ها انحصاراً برای سیستم املاك و مستغلات صادر شده اند و به عنوان حافظه نمی‌توان از آن استفاد      كرد و هم‌چنین گواهی آن در جایی دیگر قابل استفاده نبوده و هیچ كاربرد دیگری ندارد.
 7- آیا موقع نصب درایور، توكن باید به سیستم متصل باشد؟
    خیر، ابتدا باید درایور نصب شود و سپس می‌توانیم توكن را به سیستم متصل نماییم.
 8- كاربرد توكن در سیستم املاك چه می‌باشد؟
    توكن در سیستم املاك جهت احراز هویت كاربر و انجام امضای الكترونیكی به كار می‌رود.
 9- چگونه می‌توان به وسیله توكن معاملات املاك را انجام داد؟
    افراد می‌توانند با توكن و Password كه در اختیار آن‌ها قرار گرفته وارد سایت iranamlaak.ir شده و هر     گونه نقل و انتقالات كه تا به امروز چه به صورت سند رسمی، چه قولنامه‌ای و چه مبایعه نامه، اضافه كردن     یك كد رهگیری كه در این سامانه قرار داده شده را انجام دهنداضافه كردن.
 10- چگونه می‌توان PIN كد توكن را عوض كرد؟
    بر روی آیكن Certificate Manager is running (كه در سمت راست پایین Desktop شما قرار دارد)     كلیك می‌نمایید .
    كه در این صورت صفحه زیر باز می‌شود.
     سپس روی دكمه Change User PIN كلیك می نمایید.
    در قسمت Old User PIN پسورد روی كارت را وارد كرده و در قسمت(New PIN (2 to 8 characters و     Confirm PIN پسورد مورد نظر خود را وارد می‌كنید.
     بدین ترتیب PIN كد توكن شما عوض می‌شود.
 11- در صورتی كه سیستم نتواند توكن را بشناسد علت آن چه می‌باشد؟
    الف) امكان دارد كه توكن سوخته باشد كه در این صورت شخص با مراجعه به شركت خدمات انفورماتیك     راهبر می‌تواند درخواست ابطال توكن و دریافت توكن جدید را داشته باشد
    ب) درایور آن درست نصب نشده باشد كه در این صورت باید درایور آن را دوباره به طور صحیح نصب كرد.
 12- در صورت اجرا نشدن برنامه علت آن چه می‌باشد؟
    امكان دارد كه نرم افزار آن به طور كامل و درست نصب نشده باشد كه در این صورت باید درایور را پاك     (Uninstall) كرد و دوباره به طور صحیح آن را نصب كرد و یا CD برنامه مشكل داشته باشد كه در این     صورت می توانند نرم افزار نصب را از روی سایت iranamlaak.ir در قسمت امكانات دریافت نمایند.

منبع : اتحادیه مشاور املاک لنجان اصفهان

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 18
  • کل نظرات : 7
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 22
  • آی پی دیروز : 23
  • بازدید امروز : 41
  • باردید دیروز : 32
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 268
  • بازدید ماه : 673
  • بازدید سال : 5,866
  • بازدید کلی : 83,376